Gas/varmepumpeservice

i gas- og varmepumpeservice

Hos Nissen VVS er vi specialister i gas- og varmepumpeservice på Sydsjælland. Vi kan klare alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation af naturgas. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

Når der arbejdes med gas kræver det en autoriseret fagmand med vores erfaring. Du kan derfor trygt vælge os til at klare opgaven for dig. Vi gennemfører de påkrævede serviceeftersyn og skræddersyr gerne en serviceaftale efter dit behov, så du aldrig behøver bekymre dig om gassen.

Vi står altid klar til at rykke ud hos Nissen VVS – det gælder, uanset om det er hverdag eller weekend. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om vores gas- og varmepumpeservice, eller hvis du vil aftale, hvornår vi skal komme og hjælpe dig.

Vi har mere end 10 års erfaring inden for varmepumpeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde i Præstø og omegn, eller hvis du mangler hjælp til dit næste VVS-projekt på Sjælland.

Vi giver dig

Med vores gas- og varmepumpeservice på Sydsjælland får du mest for pengene. Vi har mange års erfaring inden for gasinstallationer, varmepumpeservice og meget mere, og vi sørger altid for at dele denne erfaring med vores kunder. På den måde kan du være sikker på, at du får mest muligt for dine penge.

Hos os har vi de mest almindelige sliddele på lager til følgende mærker inden for gas- og varmepumper:

  • Vaillant
  • Viessmann
  • Bosch

Døgnservice
Nissen VVS kan kontaktes 24 timer i døgnet året rundt. Er skaden akut, så rykker vi ud med det samme. Tøv derfor aldrig med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Det er ligegyldigt om det er dag eller nat, hverdag eller weekend – vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Mangler du også hjælp til totalentreprise? Den klarer vi!