Tag, facade og blikarbejde

Få ordnet tag og facade med professionelt

Trænger taget eller facaden til en kærlig hånd? Vi udfører professionelt blikarbejde på tag og facade på Sjælland og Lolland-Falster. Når det kommer til blikarbejde, kan vi klare opgaver, der kræver følgende materialer:

  • Kobber
  • Zink
  • Alu
  • Skifer
Vi sørger for at ordne dit tag eller facade, så den atter ser ud som ny. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker vores hjælp til professionelt blikarbejde til tag og facade.

Hos Nissen VVS har vi mere end 10 års erfaring inden blikarbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde i Præstø og omegn, eller hvis du mangler hjælp til dit næste VVS-projekt på Sjælland.

Vi arbejder på stedet eller i vores

Når vi kommer for at udføre professionelt blikarbejde på dit tag eller facade, har vi altid vores topmoderne servicevogn med os. Vi har sørget for at fylde servicevognen med de mest gængse materialer, så vi kan klarer mange opgaver på stedet, herunder blik- og metalarbejde.

I situationer hvor vi ikke kan løse opgaven på stedet med vores servicevogn, kan vi i stedet klare opgaven i vores moderne værksted i Præstø. Du kan derfor være sikker på, at vi nok skal få klaret opgaven for dig på den ene eller anden måde.

Mangler du hjælp til at finde en klimavenlig løsning, der giver et bedre indeklima? Vi har stor erfaring med grøn energi.