Grøn energi

Vi går op i at finde

Hos Nissen VVS går vi op i at finde klimavenlige løsninger. Derfor har vi siden 2020 været godkendt som VE installatør. Vi mener, at man skal tage klimaet alvorligt, og derfor er vi altid klar til at rådgive og vejlede omkring den bedste løsning for dig og for klimaet. Vi har stor erfaring med følgende klimavenlige løsninger:

  • Jordvarme (til vand)
  • Varmepumper
  • Luft/luftpumper
  • Luft/vandpumper
  • Genvex

Vi vægter altid dialog med vores kunder højt. Vi kommer gerne med anbefalinger af, hvilken klimavenlig løsning, der vil passe bedst til netop dine behov. I forbindelse med varmepumper og jordvarme til vand kan vi give et godt tilbud, hvis du vælger at få dette gennem os. Vi har nemlig nogle gode samarbejdspartnere, der kan forhandle disse til en god pris.

Vi står altid klar til at hjælpe med at forbedringer af indeklima, og vi kommer gerne og sørger for at gøre dit indeklima bedre. Kontakt os allerede i dag for mere information.

Hos Nissen VVS har vi mere end 10 års erfaring inden for VVS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde i Præstø og omegn, eller hvis du mangler hjælp til dit næste VVS-projekt på Sjælland.

Vi er klar med erfaren

Det kan være svært at finde en god og klimavenlig løsning, når indeklimaet skal forbedres. Hos Nissen VVS går vi op i grøn energi og står altid klar med erfaren rådgivning og vejledning inden for området.

Med mere end 10 års erfaring inden for VVS-branchen har vi med tiden udvidet og opdateret vores viden omkring grøn energi. Du får derfor altid kompetent og ajourført rådgivning og vejledning, når du spørger os til råds omkring dit indeklima.

Trænger taget og/eller facaden til en kærlig hånd? Det kan vi også hjælpe med.