Totalentreprise

i totalentreprise

Drømme du om at få renoveret boligen, få lavet en tilbygning eller få et helt nyt badeværelset? Hos Nissen VVS er vi eksperter i totalentreprise. Vi kan klare alle former for renovering og nybyggeri på hele Sjælland. Vi er derfor altid et godt valg til opgaven.

Fordelen ved at vælge os til renovering og nybyggeri er, at vi også har stor ekspertise inden for VVS, gas-og varmepumpeservice, grøn energi samt tag og facade. Vi kan derfor trække på vores store erfaring inden for et bredt kompetenceområde, når vi kommer for at hjælpe dig med dit næste projekt.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for hjælp til dit næste renoveringsprojekt eller nybyggeri.

Hos Nissen VVS har vi mere end 10 års erfaring inden for VVS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde i Præstø og omegn, eller hvis du mangler hjælp til dit næste VVS-projekt på Sjælland.

Professionelle

Hos Nissen VVS kan vi klarer alt inden for totalentreprise. Dette skyldes blandt andet vores dygtige og professionelle samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at klare både store som små opgaver. Vi har gode samarbejdsaftaler med både murer, malere med flere.

Du kan være helt tryg ved at lade os klare din renovering eller nybyggeri. Vi kan til hver en tid stå inde for vores samarbejdspartneres arbejde og er først tilfredse med slutresultatet, når vores kunder er tilfredse. Vi garanterer altid stor faglighed og høj kvalitet.

Mangler du også hjælp til VVS i Præstø og omegn? Vi har stor ekspertise inden for VVS-arbejde og kan nemt finde en VVS-løsning, der passer til dine behov.