VVS-arbejde

Autoriseret VVS-arbejde med mere end

Når du vælger Nissen VVS kan du være sikker på at modtage autoriseret og professionelt udført VVS arbejde. Vores faglige kompetencer har fundament i mere end 10 års erfaring inden for VVS-branchen. Vi sørger samtidig for, at vi altid er holdt opdateret på den nyeste viden og udvikling inden for VVS-faget. Du kan derfor trygt lade os klare din næste VVS-opgave.

Vi står altid klar med gode råd og vejledning og lytter gerne til vores kunders ønsker. Vi kommer også gerne med input og idéer, så byggedrømmen kan blive til virkelighed. Vores kunder er altid i centrum hos os, så tøv endelig ikke med at forklare dine ønsker og behov, når vi hjælper dig med VVS-arbejde.

Vil du vide mere? Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os via kontaktoplysningerne her på vores hjemmeside.

Hos Nissen VVS har vi mere end 10 års erfaring inden for VVS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde i Præstø og omegn, eller hvis du mangler hjælp til dit næste VVS-projekt på Sjælland.

Vi klarer

Hos Nissen VVS klarer vi alt inden for VVS! Takket være vores moderne servicevogn, der er fyldt med de mest gængse materialer til diverse VVS-opgaver m.m., kan vi klare de fleste opgaver på stedet. Når vores servicevogn ikke kan klare opgaven, har vi samtidig et topmoderne værksted i Præstø. På den måde kan du være sikker på, at vi kan klare enhver opgave inden for VVS- og metalarbejde.

Døgnservice
Nissen VVS kan kontaktes 24 timer i døgnet året rundt. Er skaden akut, rykker vi ud med det samme.

Mangler du hjælp til gas/varmepumpeservice? Den klarer vi!