Vores profil

Professionelt VVS-arbejde i Præstø og omegn

Hos Nissen VVS har vi stor erfaring med professionelt VVS-arbejde. Vi er en mindre VVS-virksomhed. Der har været i gang siden 2013, i 2018 oprettede vi ApS men kan stadig tilbyde services af høj kvalitet til privat og erhverv. Vi kan klare alt inden for VVS området, gas- og varmepumpeservice, totalentreprise, grøn energi samt tag/facade. Rent geografisk holder vi til lidt udenfor Præstø på Sydsjælland, men vi kører gerne ud til kunder på hele Sjælland og Lolland-Falster. Skulle der opstå et akut behov for vores hjælp til VVS-arbejde, kan du tage den helt med ro. Vi tilbyder nemlig også døgnservice.

10+ år

Erfaring i VVS-branchen

Vores dygtige VVS-team har stor erfaring i VVS-branchen og kan derfor tilbyde autoriseret hjælp inden for et bredt kompetenceområde.

4720

Værksted i Præstø

Vi holder til lidt udenfor Præstø mellem Næstved & Vordingborg på Sydsjælland, men kommer gerne ud til kunder på hele Sjælland samt Lolland-Falster.

24/7

Døgnservice

Vi hjælper ved akutte VVS-opgaver. Vores normale arbejdstid er dog: 
Mandag – Torsdag: 07:00 – 15:30 Fredag: 07:00 – 12:00

Tagarbejde Præstø

Faglige kompetencer

Med over 10 års erfaring inden for VVS-branchen har vi opnået store faglige VVS-kompetencer. Vores faglige kompetencer matcher derfor det slutresultat, du som kunde vil modtage, når vi er færdige med arbejdet. 

Sorens-VVS (6)

Høj kvalitet

Vores store erfaring i branchen gør, at du altid kan være sikker på at modtage professionelt udført VVS-arbejde af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder diverse former for højkvalitets VVS-services.

Varmepumpemand Præstø

Servicevogne og værksted

Med vores moderne servicevogne, der kan klare de fleste VVS-opgaver på stedet, samt vores værksted ved Præstø, er vi hos Søren’s VVS i stand til at klare alt inden for VVS- metalarbejde samt Blikarbejde på Sjælland.

Hos Søren's VVS har vi mere end 10 års erfaring inden for VVS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde i Præstø og omegn, eller hvis du mangler hjælp til dit næste VVS-projekt på Sjælland.

Bredt kompetenceområde

Vores professionelle VVS-arbejde i Præstø og omegn strækker sig bredt. Vi har stor erfaring og derfor også et bredt kompetenceområde. Herunder kan du læse mere om nogle af vores services:

VVS

Vi klarer alt inden for VVS! Vi har stor erfaring inden for VVS-arbejde og hjælper gerne med både store og små VVS-opgaver.

Gas/varmepumpe

Arbejde med gas og varmepumper kræver en autoriseret fagmand som os. Vi kan klare alt inden for gas- og varmepumpeservice.

Totalentreprise

Takket være vores dygtige samarbejdspartnere kan vi tilbyde professionel hjælp til alt fra renovering til nybyggeri.

Grøn energi

Vi går op i at finde klimavenlige løsninger, når indeklimaet skal forbedres. Vi har god erfaring og stor viden omkring grøn energi. 

Læs hvad andre siger om vores VVS-arbejde i Præstø og omegn

Tidligere kunder har skrevet anmeldelser af vores services, som du er velkommen til at læse for at få et indblik i vores arbejde. Du er også meget velkommen til at skrive en anmeldelse, hvis du selv har benyttet os som din VVS-installatør i Præstø og omegn.