om din VVS i præstø

VVS i Præstø nær Næstved

Nissen VVS er din VVS i Præstø nær Næstved. Vi har stor erfaring med professionelt VVS-arbejde. Vi er en mindre VVS-virksomhed. Der har været i gang siden 2013, i 2018 oprettede vi ApS men kan stadig tilbyde services af høj kvalitet til privat og erhverv. Vi kan klare alt inden for VVS området, gas- og varmepumpeservice, totalentreprise, grøn energi samt tag/facade. Rent geografisk holder vi til lidt udenfor Præstø på Sydsjælland, men vi kører gerne ud til kunder på hele Sjælland og Lolland-Falster. Skulle der opstå et akut behov for vores hjælp til VVS-arbejde, kan du tage den helt med ro. Vi tilbyder nemlig også døgnservice.

10+ år

Erfaring i VVS-branchen

Vores dygtige VVS-team har stor erfaring i VVS-branchen og kan derfor tilbyde autoriseret hjælp inden for et bredt kompetenceområde.

4720

VVS i Præstø nær Næstved

Vi holder til lidt udenfor Præstø mellem Næstved & Vordingborg på Sydsjælland, men kommer gerne ud til kunder på hele Sjælland samt Lolland-Falster.

24/7

Døgnservice

Vi hjælper ved akutte VVS-opgaver. Vores normale arbejdstid er dog: 
Mandag – Torsdag: 07:00 – 15:30 Fredag: 07:00 – 12:00

Sorens-VVS (17)

Faglige kompetencer

Med over 10 års erfaring inden for VVS-branchen har vi opnået store faglige VVS-kompetencer. Vores faglige kompetencer matcher derfor det slutresultat, du som kunde vil modtage, når vi er færdige med arbejdet. 

Sorens-VVS (6)

Din professionelle VVS i Præstø

Vores store erfaring i branchen gør, at du altid kan være sikker på at modtage professionelt udført VVS-arbejde af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder diverse former for højkvalitets VVS-services.

Sorens-VVS (8)

Servicevogne og værksted

Med vores moderne servicevogne, der kan klare de fleste VVS-opgaver på stedet, samt vores værksted ved Præstø, er vi hos Søren’s VVS i stand til at klare alt inden for VVS- metalarbejde samt Blikarbejde på Sjælland.

VVS i Præstø med mere end 10 års erfaring

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde i Præstø og omegn, eller hvis du mangler hjælp til dit næste VVS-projekt på Sjælland.

VVS i Præstø nær Næstved med bredt kompetenceområde

Vores professionelle VVS arbejde i Præstø og omegn strækker sig bredt. Vi har stor erfaring og derfor også et bredt kompetenceområde. Herunder kan du læse mere om nogle af vores services:

VVS i Præstø nær Næstved

Vi klarer alt inden for VVS! Vi har stor erfaring inden for VVS-arbejde og hjælper gerne med både store og små VVS-opgaver.

Gas/varmepumpe

Arbejde med gas og varmepumper kræver en autoriseret fagmand som os. Vi kan klare alt inden for gas- og varmepumpeservice.

Totalentreprise

Takket være vores dygtige samarbejdspartnere kan vi tilbyde professionel hjælp til alt fra renovering til nybyggeri.

Grøn energi

Vi går op i at finde klimavenlige løsninger, når indeklimaet skal forbedres. Vi har god erfaring og stor viden omkring grøn energi. 

Læs hvad andre siger om vores VVS arbejde i Præstø og omegn

Tidligere kunder har skrevet anmeldelser af vores services, som du er velkommen til at læse for at få et indblik i vores arbejde. Du er også meget velkommen til at skrive en anmeldelse, hvis du selv har benyttet os som din VVS-installatør.